Oprema za brodove

U našim domovima èesto možete naæi profesionalnu ugostiteljsku opremu koja se igra u restoranima. Primjer može biti vrlo uobièajen rezaè. U kojoj mjeri mijenjaju prirodnu knjigu u kuhinji?

Puno vremenaUpotreba profesionalnog rezaèa znatno skraæuje vrijeme pripreme obroka. Umesto da izrežete svaki korak mesa, sira ili hleba, samo ga izvadite iz poslednjeg efikasnog ureðaja. Zahvaljujuæi njemu, izrada jutarnjih sendvièa æe trajati dva puta manje vremena nego tradicionalnim naèinom. Priprema sendvièa za celu porodicu æe biti mnogo bolja, ali neæete želeti da napravite nekoliko sekundi.

preciznostSliceri nam daju razuman naèin da isecemo sastojke koji su nam potrebni. Primjer je rezaè, koji uzrokuje i regulira debljinu kriške. Naša je mašta i potrebe da odredimo da li æe se jela koja pripremamo biti iseèena debelo ili tanko. Ova preciznost utièe i na estetiku posuða. Nema više neravnomernih, neuglednih sendvièa. Zahvaljujuæi upotrebi rezaèa, svi materijali koje proizvodimo izgledaju kao da ste napravili profesionalni kuvar.

ukusPostoje proizvodi èije narezivanje znaèi da ponekad imamo puno poteškoæa. Èvrsti sir ili neko povræe èesto ne dozvoljava njihovo rezanje u duge kriške. U uspehu mnogih jela, ukus zavisi od debljine njihovih elemenata. Slièna je situacija iu sluèaju pripreme mesa. Sliceri vam omoguæuju da seèete meso zajedno sa kostima u jaèu, takoðe mnogo osjetljiviju nego sa starim metodama. Štaviše, meso narezano na rezaèu gubi mnogo manje vode, zahvaljujuæi èemu ostaje èisto i savršeno.

pogodnostMožemo izrezati gotovo sve prehrambene proizvode: sir, meso, meso, povræe. Zahvaljujuæi tome, moæi æemo pripremiti i juhe, drugu hranu i salate. Neæemo zahtijevati ulaganje u skupove složenih noževa za sir i meso. Jednako je lako rezati kost i korijen celera pomoæu rezaèa.